Staklo bez tragova je svačija želja, složićemo se, svi smo koristili proizvode koji dok čistimo ostavljaju više mrlja nego što ih se zapravo uklanjaju. Ali naše sredstvo za čišćenje stakla, Crystal, je druga priča, ne samo da čisti staklene površine od musavosti ili onih strašnih otisaka prstiju, već ispunjava sve lagane ogrebotine koje su prisutne.

catalog/d_blog_module/post/2017/03/AF_BARN_JAN_17_JG-58.jpg

Dostupan u pakovanjima od 250 ml i 500 ml, bilo da ste profesionalni detailer ili početnik, Crystal je savršen saveznik.

Auto Finesse Crystal deo je naše palete proizvoda za detailing automobila proizvedenih u Velikoj Britaniji, a formulisan je tako da je pogodan je za sva stakla, zatamnjene prozore od polikarbonata ili akrila (koji se često koriste kod trkačkih automobila). Pošto je visoko koncentrovan, nije potrebno obilno prskanje. Dizajniran tako da ima balansiranu mešavinu blagih rastvarača koji se lako destiluju, a to zapravo znači da prilično lako rastvara sve masne naslage koje mogu biti na staklu, ostavljajući finiš bez tragova. To je proizvod koji bi trebalo da bude u svakom automobilu. Što se tiče proizvoda za čišćenje automobila, razvili smo efikasnu mešavinu snažnog čistača, a istovremeno nežog prema ostalim elementima.

catalog/d_blog_module/post/2017/03/AF_Photos_JG-16.jpg

 Upotreba:

U zavisnosti od stanja Vašeg automobila, priprema će biti sledeća, ukoliko ste bili na putu, potrebno je da operete automobil našim Lather šamponom ili univerzalno sredstvo za čišćenje bi moglo biti od pomoći za uklanjanje prljavštine na površini. Kod stakla koje je blago zaprljano (lagani otisci prstiju ili masni filmovi), možete odmah koristiti Crystal. Napsrskajte na manju površinu i odmah obrišite čistom i kvalitetnom mikrofiber krpom. Okrenite krpu i prebrišite još jednom sa suvom stranom za završni sjaj. Ako je i dalje staklo musavo i masno, ponovite postupak, ali sačekajte da proizvod malo duže odstoji na površini stakla pre nego što ga potpuno obrišete i očistite.

Za dodatnu zaštitu i dugotrajnost, Auto Finesse Crystal se može koristiti zajedno sa određenim zaptivačima za staklo.

catalog/d_blog_module/post/2017/03/AF_BARN_JAN_17_JG-55.jpg

catalog/d_blog_module/post/2017/03/AF_BARN_JAN_17_JG-56.jpg

Auto Finesse saveti za upotrebu:

Bez mrlja i masnoće. Visoko koncentrovan i fino formulisan sa destilovanim rastvaračima. Pogodan za sva stakla, osetljive površine i prozore od polikarbonata/akrila. Bez napora uklanja otiske prstiju i masne filmove. Može se koristiti zajedno sa zaptivačima za staklo. Ne primenjivati na direktnoj sunčevoj svetlosti ili na ekstremnim temperaturama.

Tekst i fotografije:

Auto Finesse Media Team