Predstavljamo Vam portfolio keramičkih premaza Auto Finesse. Potpuno nova formulacija dizajnirana je da prijanja na svaki element automobila. Zaštita karoserije, stakla, točkova, kože i tkanine, sa lakoćom nanošenja i postojanja do 12 meseci.

Svaki deo automobila ima svoj namenski komplet, sa posebnom formulacijom razvijenom za datu površinu. U ponudi su pojedinačni paketi za farbanu površinu, staklo, točkove i enterijer.

Asortiman je posebno dizajniran za dugovečnost i intenzivne performanse kako bi se obezbedila zaštita tokom cele godine i produžila čistoća Vašeg automobila, kao i za pripremu vozila za duže statično stanje. Asortiman Caramics je savršen za bilo koji tip vozila, kako za automobile tako i za motocikle . Ako na primer odložite Vaš motocikl ili automobil tokom zimskih meseci, Caramics je idealan proizvod za održavanje.

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_0039-1.jpg     catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9891-2.jpg     catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9902-2.jpg

Za početak preporučujemo Caramics Paintwork Protection Kit za zaštitu farbe. Cena ovog proizvoda je 6500,00 RSD, a nudi sve što je potrebno za zaštitu osetljive farbe vašeg automobila. Pre nanošenja pročitajte uputstvo i detaljno očistite Vaše vozilo, dekontaminirajte i osušite. Za najbolji efekat preporučujemo gliniranje i poliranje automobila pre nanošenja. Nanošenje sa aplikatorom u vidu maramica, olakšava brisanje i nanošenje čini jednostavnijim. Maramice su natopljene rastvorom kako bi se osiguralo precizno aplikovanje proizvoda na površinu – sve što je potrebno je da prebrišete, ostavljajući trag sa maramica na površinu, na taj način izbegava se kontaminacija i postiže se zaštita farbe i do 12 meseci.

Posebna tehnologija keramičke zaštite povezuje se sa lakom stvarajući neuporedivu zaštitu, sjaj i jednostavno održavanje kao produkt zaštite i održivosti farbe. U kompletu se nalaze 2 bočice od 100 ml, maramice u pakovanju od 8 komada kao i zaštitne rukavice u uputstvo za upotrebu.

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_8988-1.jpg

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_0045-1.jpg   catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_0049-1.jpg

Sledi komplet za keramičku zaštitu stakla. Za cenu od 3900,00 RSD, ovaj komplet nudi sve što je potrebno za vrhunsku zaštitu staklenih površina, poput prozora, vetrobrana i ogledala. Caramics Glass Protection Kit je vrhunski proizvod za hidrofobni premaz spoljnih i vetrobranskog stakala, kao rezultat stakla se lako čiste i pružaju savršen sloj za odbojnost kiše kao i bolju vidljivost u svim vremeskim uslovima.  U pakovanju je jedna boca Glass Polish od 100ml i 6 komada aplikator maramica za premaz stakla, kao i boca Residue Remover takođe od 100 ml, zaštitne rukavice i uputstvo za upotrebu.

Pre nanošenja pažljivo pročitajte uputstvo, detaljno očistite stakla, dekontaminirajte i osušite. Preporučujemo da se izgliniraju staklene površine kako bi osigurali uklanjanje svih tragova prljavštine nevidljivih golim okom.Ukoliko niste sigurni, sa rukavicom od lateksa prevucite prstom po površini stakla. Caramics Glass Protection Kit nudi zaštitu u trajanju od 12 meseci.

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_8987-1.jpg

       catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9902-3.jpg    catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9906-1.jpg

Zatim tu je i komplet za zaštitu točkova, Caramics Wheel Protection Kit, sa cenom od 3900 RSD. Ovaj komplet nudi jednostavnu aplikaciju za prskanje i brisanje. Sadrži sve što Vam je potrebno za vrhunsku zaštitu točkova, buduće pranje biće olakšano zahvaljujući neprikosnovenom nivou zaštite od prljavštine i prašine sa kočnica. Keramika za točkove deluje kao zaptivač, obezbeđujući dugotrajnu zaštitu za sve delove točka, od puderastog sloja do dijamantskog rezanog satena, mat i visoko poliranih metala, zahvaljujući istim Vaši točkovi će izgledati savršeno duže vreme.

Pre nego počnete, pažljivo pročitajte uputstva i pripremite točkove, operite ih, osušite, potrebno je da budu hladni i van direktne sunčeve svetlosti. U kompletu se nalazi jedna bočica Prep-Wipe od 100ml, bočica od 100 ml Wheel Coating Spray i 4 Micro-Wipe aplikatora, takođe i zaštitne rukavice kao i detaljno uputstvo. Ukoliko ispoštujete proceduru uputstva,  postojanje je do 12 meseci.

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_8986-1.jpg
catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_0061-1.jpg catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9993-1.jpg

Kao poslednji korak preporučujemo Caramics Interior Protection, po ceni od 4550,00 RSD, dobićete sve što je potrebno za detaljne rezultate visokog profesionalnog kvaliteta i dugotrajnu keramičku zaštitu za enterijer.Možete je koristiti i na koži. Prednost keramike je u zaštitnom sloju čija je uloga da smanji potencijalno prljanje, specijalno dizajnirana tehnologija olakšava čišćenje i održavanje enterijera. U kompletu će te naći jednu bočicu od 100 ml Prep-Wipe, jednu bočicu od 100 ml Fabric Protector, jednu bočicu od 100 ml Carpet Protector, jednu bočicu od 100 ml Leather Spray i 4 Micro-Wipe aplikatora, takođe i zaštitne rukavice kao i detaljno uputstvo. Pre upotrebe jednostavnog kompleta za prskanje i brisanje, potrebno je očistiti enterijer, dekontaminirati i osušiti. Zaštita je u trajanju od 12 meseci.

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_8985-1.jpg

catalog/d_blog_module/post/2020/CARAMICS/_MG_9835-1.jpg

Za sve komplete važi pravilo da se ne nanose direktno na sunce ili vruć automobil, ne ostavlja se premaz da ostoji neko vreme, ne nanosi se na mokro vozilo i primenjuje se isključivo na površinu za koju je namenjeno. Ukoliko imate pitanja u vezi sa keramičkom zaštitom ili bilo kojim drugim proizvodima za detailing automobila kontaktirajte nas info @ autofinesse.rs

Tekst i fotografije:

Auto Finesse Media Team