OPŠTI USLOVI PRODAJE:

Dostava robe

Sve porudžbine se šalju sa PostExpress. Porudžbine primljene do 11h će biti poslate istog dana. Porudžbine primljene posle 11h će biti poslate narednog radnog dana. PostExpress preuzima i dostavlja porudžbine od ponedeljka do subote. Prosečno vreme isporuke je 24h nakon preuzimanja ali u nekim situacijama (manja mesta i periodi godine sa više obima posla) može biti potrebno i do 36h.

Za sve porudžbine ukupnog iznosa vrednosti robe do 4.999 RSD se naplaćuje fiksni iznos od 300 RSD za dostavu. Za iznose preko 5.000 RSD dostava se ne naplaćuje. Prenos novca prilikom plaćanja pouzećem se naplaćuje 1% od ukupnog iznosa (minimum 50 RSD).

Za porudžbine sa Kosova prosečno vreme potrebno za dostavu je okvirno 2-3 radna dana.

Način plaćanja

Za robu je moguće platiti na jedan od sledećih načina:

  1. Pouzećem – plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke
  2. Uplatom na račun – nakon završene porudžbine dobićete instrukcije za plaćanje kada odaberete ovaj način plaćanja
  3. Platnom karticom putem NestPay od strane Banca Intesa A.D. Beograd

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Otkazivanje porudžbine

Sve porudžbine se mogu otkazati u roku od 30 minuta od prijema potvrde da je porudžbina uspešno napravljena. Nakon 30 minuta porudžbinu više nije moguće otkazati.

Povrat robe

Ukoliko želite da vratite neki proizvod koji ste kupili to možete učiniti u roku od 14 dana od datuma kupovine pod uslovom da je proizvod u originalnoj ambalaži i da nije otvaran i oštećen. Za sve detalje oko vraćanja proizvoda kontaktirajte nas na 011 3055888 ili info@autofinesse.rs

Prilikom povrata robe, ukoliko je naplaćen transport, isti neće biti refundiran.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TITANIUM DOO BEOGRAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Prodaja van Republike Srbije

TITANIUM DOO je zastupnik za Auto Finesse LTD za Republiku Srbiju i shodno tome nismo u mogućnosti da šaljemo robu van granica naše zemlje. Sve porudžbine sa adresom isporuke van Republike Srbije će biti otkazane a novac vraćen kupcu.